Ех, колко се радвам, че ще ви разкажа за моето "мамино, шарено дневниче"! Може да го сметнете за нестандартно, защото си няма нито листа с редове, нито корици... въпреки това е препълнено със съдържание, описващо най-подробно всички прекрасни изживявания, чувства и усещания, които изпълват ежедневието ми. В моето специално дневниче емоциите не са описани с думички, а с цветове. Хайде, ще разкрия, че съм художничка и всъщност за мен е по-приятно да рисувам, отколкото да пиша дълги текстове. Трябва да знаете, че по този начин изживяванията се съхраняват идеално, защото чувствата в тях се запазват завинаги!

Веднага разкривам и няколко "странички" от това мое дневниче :) :

Ще се зачудите - откъде пък време за такива изразни средства? Отговорът е - когато и колкото време има :) . А пък и като станеш майка, разбираш всъщност колко добре организиран човек може да бъдеш. Така, аз съчетавам моето любимо занимание с децата. Включвам ги активно в художествените дейности и така хем забавлението е гарантирано, хем задоволявам собствената си потребност, която ме зарежда със страшно много позитивизъм :).

Нека ви представя и едно произведение на единият ми малък художник, с когото толкова много се гордея:

И не мога да се стърпя да не ви покажа съвместното ни произведение, направено от клонки и салфетки :) :

Ама признах си аз, че в писането не ме бива толкова, та ето, че отново поразказах туй онуй с помощта на нашите творения :)...

Ето затова моето дневниче е шарено, красиво, много лично и преливащо от чувства...